Batoanele musli cu caju și migdale: gustoase, sățioase și potrivite pentru orice moment când simțim nevoia de o gustare 😊!
Ingrediente:
- 150 gr fulgi de ovăz
- 2-3 mere dulci
- 4 curmale
- 3 linguri caju si migdale măcinate
- o lingură nucă de cocos
- un praf de nucșoară
- un praf de scorțișoară
Opțional se pot adăuga: stafide, merișoare, miere
Curățăm și radem merele, le amestecăm cu fulgii de ovăz, curmalele tocate, nucile mărunțite și condimente.
Compoziția obținută o lăsăm 10 minute după care o punem pe foaie de copt într-o tavă și o modelăm ușor sub forma unui pătrat, apăsând cu podul palmei.
Dăm tava la cuptor preîncălzit la 200 de grade pentru 15 minute. Se scoate tava și după 5 minute și tăiem “blatul” bucățele.
O altă rețetă de batoane musli găsiți aici!
Poftă bună vă doresc 😊!