biscuiti dovleac si mar
Diversificare Familie Retete Gastrita

Biscuiți cu dovleac și măr

Când vine vorba despre biscuții din comerț, părerile sunt destul de împărțite. Unii nu îi văd că fiind ceva “rău “, dar dacă s-ar citi ingredientele înainte de a pune produsul în coș…poate am privi altfel lucrurile. Biscuiții de casă sunt o alternativă sănătoasă la ceea ce se găsește în magazin, ideali pentru gustările celor mici sau în suferința cauzată de gastrită.

Biscuții au fost considerați tot timpul o “ronțăială” preferată și la îndemână, dar până de curând, nu imi imaginam că pot fi atât de ușor de făcut și atât de repede. Prin urmare, m-am pus pe făcut biscuiți, atât pentru fete, cât și pentru gastrita mea “minunată “. Iar rezultatul a fost destul de fericit: fetele mele sunt încantate, iar gastrita mea ținută sub control. Vă las mai jos ingredientele si modul de preparare:

  • 200 gr făină ovăz
  • 200 gr piure dovleac plăcintar copt
  • 2 mere rase
  • scorțișoară
  • o lingură nucă de cocos
  • o lingură mix semințe râșnite ( susan, chia, dovleac, floarea soarelui )

Se amestecă toate ingredientele și se formează biscuiții. Se pun în tavă, pe hârtie de copt și se dau cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru aproximativ 20-25 de minute. Biscuiții vor avea o consistență moale la interior! Dacă doriți o consistență mai tare, asemănătoare biscuiților clasici, adăugați mai multă făină sau înlocuiți făina de ovaz cu cea de grâu și adăugați până obțineți un aluat !

Poftă bună!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline