Biscuiți cu banană și semințe super rapizi și destul de gustoși. Au o textură ușor moale și sunt ideali pentru copii sau pentru persoanele cu diferite afecțiuni ( gastrita, alergii, intoleranță ) pentru că nu conțin lapte, ouă și în cazul de față, nici gluten, dar puteți să-i preparați foarte bine și cu fulgi de ovăz normali!
Ingrediente:
- 1 banană coaptă pasată
- 1 lingura fulgi de ovăz fără gluten
- 2 linguri mix de semințe râșnite
- 1 lingură sirop de arțar ( opțional ) – eu nu am pus
- merișoare/stafide – opțional
Se amestecă toate, se formează biluțe și se pun pe foaie de copt in tavă. Se lasă 20 minute la 180 grade ( se intorc la jumătatea timpului de coacere ).
Daca preferați gustările preparate în casă, încercați și biscuiții cu nucă, sunt delicioși ( rețeta aici).
Poftă bună!