Chifteluțele de păstrăv cu mozzarella sunt foarte gustoase, ușor de preparat și o gustare sănătoasă pentru copii, după vârsta de 1 anișor.
Desemenea, păstrăvul fiind un pește “ușor”, aceste chifteluțe se pot consuma cu încredere și de către persoanele care suferă de afecțiuni gastrice.
Ingrediente:
- 1 păstrăv
- 1 lingură pesmet
- 1 ou
- busuioc uscat
- 1 cartof mediu
- 2-3 linguri mozzarella
Cartoful se fierbe in coajă, peștele se filetează și se pune la fiert pentru 10 minute. Amestecăm carnea fiartă de pește cu oul, cartoful fiert si celelalte condimente.
Se unge mâna cu ulei de măsline si se formeaza chifteluțe mici. Se pun in tava pe foaie de copt si se da la cuptor pentru 25 minute la 180 grade.
O altă rețetă delicioasă de pește găsiți aici .
Poftă bună vă doresc!