Diversificare Familie Retete Gastrita

Pui cu ciuperci și sos alb

Pui cu ciuperci și sos alb perfect pentru un prânz rapid alături de cei dragi!

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 10 roșii cherry
  • 200 gr ciuperci
  • oregano
  • sare dupa preferință
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 300 gr smântână

Asezonăm carnea cu sare și oregano și o punem în tavă alături de roșiile cherry și ciupercile tăiate felii. Le stropim cu ulei de măsline, acoperim tava cu folie de staniol si o introducem în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 40 minute. Când cele 40 de minute au trecut, dăm folia la o parte, mai lăsăm tava alte de 20 minute și adăugăm smântâna. După 10 minute oprim focul.

Pui cu ciuperci și sos alb

Un preparat ușor, dar foarte gustos!

O varietate de rețete pe bază de pui găsiți și aici!

Poftă bună!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline