Biscuiți aperitiv 1
Diversificare Familie Retete Gastrita

Biscuiți aperitiv

Biscuiți “aperitiv” rapizi și foarte gustoși! Numele mi-a fost inspirat tocmai de ingredientele pe care le-am folosit: măsline, brânză și roșii pe care le găsim în toate aperitivele clasice. Sunt ideali pentru nelipsitele gustări din afecțiunile gastrice, pentru gustările celor mici sau pur și simplu pentru ronțăielile dintre mese, cum sunt și biscuiții cu nucă și stafide ( rețeta aici).

Ingrediente:

  • 150 gr făină integrală
  • 50 gr unt rece
  • 70 gr brânză ricotta
  • 30 gr măsline fără sâmburi ( desărate parțial dacă este cazul ) tocate
  • 20 gr roșii deshidratate tocate

Făina se amestecă împreună cu untul tăiat cubulețe până obținem o consistență asemănătoare pesmetului. Adăugăm ricotta, măsline și roșiile deshidratate tocate mărunt. Amestecăm totul, intindem aluatul obținut și decupăm biscuiții.

Biscuiți aperitiv

Se pun în tavă pe hârtie de copt și se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru cca 15 – 20 de minute.

Biscuiți aperitiv, cu măsline, roșii deshidratate și ricotta

Spor la ronțăit!

71 / 100 SEO Score
Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline