o budinca delicioasa de pui si conopida
Diversificare Familie Retete Gastrita

Budinca de conopidă cu pui

o delicioasa budinca din coopida si pulpa de pui
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 150 gr ricotta
  • o pulpiță pui dezosată
  • 2 mâini floare conopidă
  • mozzarella rasă ( se pune deasupra)

Conopida se desface în buchețele mici și se pun la fiert cca 10 minute. Separat se fierbe și pulpița de pui dezosată. După ce au fiert, se toată mărunt și se amestecă împreună cu restul ingredientelor. Se unge un vas termorezistent cu unt, se toarnă compoziția și se dă la cuptor preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.

După ce au trecut cele 20 de minute se pune deasupra mozzarella rasă și se mai lasă pentru cca 10 minute, până mozzarella se rumenește frumos. A ieșit foarte gustoasă! Este o budincă potrivită și pentru persoanele care au probleme cu gastrita, dar este foarte bine acceptată și de cei mici.

A ține un “regim” pentru afecțiunile gastrice nu înseamnă a mânca doar carne fiartă și orez. Mâncarea poate să fie foarte gustoasă și servită cu la fel de multă plăcere de întreaga familie, dacă ingredientele sunt alese cu atenție, adecvate și în afecțiunile gastrice! O altă rețetă pe baza de carne de pui este drobul ( vezi rețeta aici )

Poftă bună!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline