Conopida gratinată 1
Diversificare Familie Retete Gastrita

Conopida gratinată

Conopida gratinată – un preparat rapid și foarte simplu de pregătit 😊! Are un gust plăcut și este o mâncare ușoară pentru persoanele cu gastrită ( dacă acele persoane tolerează conopida – asta ține de fiecare caz in parte ). Se poate oferi și copiilor in diversificare, dar se alege un cașcaval fără sare sau se oferă după vârsta de 1 an. O altă rețetă cu conopidă, potrivită în gastrită și diversificare găsiți aici ).

Ingrediente:

  • 50 gr cașcaval ras
  • 300 ml lapte
  • 500 gr conopidă
  • 100 gr smântână
  • 3 ouă
conopida curatata, oparita si pregatita pentru cuptor

Se bat ouăle ca pentru omletă. Se adaugă smântâna, jumătate din cantitatea de cascaval ras si laptele. Separat se spală bine conopida și se opăreste 10 minute.

Conopida gratinata cu mozzarella

Când conopida este gata, se pune în tavă și se toarnă peste ea amestecul de ouă. Se rade cașcaval deasupra. De bagă tava la cuptor la 180 grade pentru 30 de minute sau până se rumenesc cascavalul.

67 / 100 SEO Score
Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline