Fursecuri vegane delicioase – o gustare rapidă când îți rămân banane coapte și nu știi ce să faci cu ele🙈😅! Așa am ajuns eu la această rețetă și sincer, chiar mă bucur că am descoperit acestă combinație minunată de ingrediente.
Fursecurile sunt minunate în diversificarea celui mic și potrivite, deasemenea, pentru diete de orice fel: de slăbit, probleme gastrice sau pur și simplu când dorim o gustare sănătoasă între mese!
Am folosit:
- 2 banane f coapte
- 120 gr făină integrală
- 50 gr fulgi de nucă de cocos
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 – 2 linguri sirop de arțar
- 2 linguri pudră de roscove
Mod de preparare:
Se pasează bananele și peste ele se adaugă toate celelelate ingrediente. Amestecăm bine și compoziția rezultată o întindem ușor în tavă, peste foaie de copt și băgăm în cuptor la 180 grade pentru 20 de minute. După ce se mai răcește, o putem tăia romburi sau în ce formă dorim.
O altă variantă este să puneți compoziția cu lingura de înghețată ( sau o lingură normală ) direct in tavă, formând astfel fursecuri. Eu am ales să torn toată compoziția o dată și ulterior să le tai, dar indiferent de modalitatea pe care o veți alege, gustul va fi la fel de bun!
Poftă bună!