Diversificare Familie

Paste și chiftele cu sos

Paste cu chiftele și sos – o rețetă când vrei să pregătești ceva foarte rapid bazându-te pe ceea ce ai în frigider și dai peste chifteluțe. Am improvizat un sos și am fiert câteva paste pentru a obține un preparat delicios și sățios.

Ingrediente:

  • 5 – 6 chifteluțe de pui ( vezi rețeta aici )
  • O mână roșii cherry ( 7 – 8 bucăți )
  • 1 foaie de dafin
  • 4 căței de usturoi
  • cimbru uscat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 cană de apă

Într-o cratiță se pune o lingură de ulei de măsline și puțină apă. Fărâmițăm chifteluțele de pui și le adăugăm în cratiță. După 5 minute adăugăm restul de apă, foaia de dafin, cimbru și roșiile cherry, opărite în prealabil și decojite. Lăsăm la fiert până când scade apa. Când sosul s-a format, adăugăm cățeii de usturoi dați pe răzătoare și potrivim cu sare ( opțional). Mai fierbem 5 minute și oprim focul.

Separat se fierb 3 linguri de pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

Punem pastele în farfurie și peste adăugăm chifteluțele cu sos. Opțional, se poate adăuga o lingură de smântână.

Poftă bună!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline