Diversificare Familie Retete Gastrita

Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute: un deliciu! Potrivite pentru o masă de sărbătoare sau pur și simplu pentru un moment minunat în sânul familiei, pulpele de pui umplute pot fi savurate de la mic la mare !

Ingrediente:

  • 600 gr pulpe pui dezosate
  • 200 gr iaurt
  • o lămâie
  • ulei de măsline
  • oregano
  • sare
  • o mână de spanac
  • 100 gr mozzarella
  • 50 gr ciuperci

Modul de preparare:

Pulpe de pui umplute cu spanac și ciuperci

Pulpele se bat ușor cu ciocanul de snițele si se pun într-un castron. Se toarnă peste ele un amestec din iaurt, oregano, sare, ulei de măsline si zeama de lămâie. Se dau la rece pentru cca o ora.

Pulpe de pui umplute cu spanac și ciuperci

Intre timp pregătim umplutura: spanacul îl opărim 5 minute, mozzarella o dăm pe răzătoare și ciupercile le tocăm mărunt. După o oră scoatem pulpele de la frigider, punem pe fiecare pulpă în parte umplutură și rulăm, prinzând la final fiecare pulpă cu scobitoarea.

Se presară deasupra mozzarella si se dau la cuptorul preîncălzit la 180 gr pentru cca 40 minute sau până mozzarella capătă culoare aurie. Dacă preferați preparatele cu carne de pui, puteți încerca și tarta cu pui și mozzarella ( rețeta aici).

Pulpe de pui umplute cu spanac și ciuperci

Poftă bună!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline