Șnitelul de porc la cuptor iese foarte fraged dacă se urmează câțiva pași simpli: marinarea cărnii, temperatura și timpul de gătire!
Ingrediente:
- 1 kg pulpă de porc
- 1 iaurt
- 4 căței de usturoi
- oregano
- sare
Se taie pulpa felii si se bate ușor carnea cu ciocanul de șnitele. Punem carnea într-un castron si se adaugăm peste ea iaurtul amestecat cu usturoiul felii, oregano si un praf de sare. Acoperim și lăsăm carnea la frigider pentru cel puțin o oră. Înainte de preparare scoatem cartonul cu carne, luăm fiecare bucată și o dăm prin făină, ou și ultima dată prin pesmet. Punem șnițelele pe hârtie de copt si le dăm 30 minute la cuptor ( 15 minute după care le întoarcem și le mai lăsăm alte 15 minute ) la 180 de grade ( cuptor preîncălzit ).
Ideale pentru întreaga familie!
Poftă bună!