Am specificat de multe ori faptul că îmi plac foarte mult fructele de mare 😍! Prin urmare, nu ezit sa încerc diferite variante de a le pregăti și se a mă bucura de beneficiile acestora. De această dată am alea o variantă cu paste, mai exact spaghete și m-am inspirat din bucătăria italienească.
Ingrediente:
- 1 dovlecel cubulețe
- calamar taiat rondele
- parmezan
- o ceasca de apa
- 1 lingură ulei de masline
- 1 cățel de usturoi
- oregano
- sare
Se pune in tigaie ulei de măsline si se adaugă un cățel de usturoi pentru câteva minute, dupa care se scoate. Se adaugă dovlecelul tocat foarte mic si apa, se lasă să fiarbă și adăugăm calamarul rondele lăsându-l la fiert aproximativ 10 minute. Se pune oregano, sarea si se ia tigaia de pe foc. Se adaugă parmezan ras si pastele fierte. Se amestecă și se servește cald!
Poftă bună!