Diversificare Familie Retete Gastrita

Tartă cu pui și mozzarella

Tarta cu pui si mozzarella – simplă, rapidă, delicioasă 💖! Se poate servi ca și gustare, la micul dejun sau la cină! Ingredientele sunt “baby friendly” și se poate oferi cu încredere și celor mici. Deasemenea, se poate servi și de către persoanele care țin un regim alimentar din cauza unor suferințe gastrice. Așa cum se știe, intoleranța gastrică este subiectivă, prin urmare, fiecare va decide ce anume va păstra sau va scoate în prepararea acestei tarte!

Personal nu am mai adăugat sare, considerând că pentru cea mică este suficientă sarea conținută de mozzarella, dar fiecare poate modifica rețeta după bunul plac!

Ingrediente:

Blat:

  • 100 gr unt
  • 100 ml lapte
  • 300 gr făină
    Se frământă un aluat din ingredientele de mai sus, se întinde, se așează în tavă și se dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 10 minute. După 10 minute se scoate, se lasă să se răcească puțin și se pune umplutura.

Umplutură:

  • 3 ouă
  • 150 gr mozzarella rasă
  • câteva buchețele de conopidă fiartă
  • o mână de spanac opărit
  • 1/2 piept de pui fiert tocat
    Se amestecă toate ingredientele și se pun peste blat. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25 minute.
Tartă cu pui, mozzarella, conopida si spanac

Poftă bună!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares
error

Va place acest blog? Raspanditi vestea :)

Inline